dimecres, 28 d’abril del 2010

Excursió a l'Albufera


El dimecres dia 5 de Maig se n'anem a Sueca. La nostra visita la farem els grups de 1E i 1V. En concret visitarem la Muntanyeta dels Sants i l'Ullal de Baldoví. Ens explicaran el per què d'aquest ecosistema tan especial i podrem veure en el millor moment de l'any la quantitat d'animals que viuen en aquest lloc.


Eixirem de l'Institut a les 8:30 i tornarem al voltant de la 13:30. Podrem portar càmeres per a fer fotos i també llargavistes, ja que des de la muntanyeta podrem veure un paisatge espectacular.

Després de veure la Muntanyeta anirem a veure l'Ullal de Baldoví.




Portarem esmorzar i beguda , allí hi ha una zona de picnic en la que podrem esmorzar i xarrar ja què per a pujar a la Muntanyeta haurem de fer dos torns , mentre un grup puja l'altre esmorza i veceversa. Després anem tots junts a l'ullal.

Ja sabeu que farem una exposició de les fotos que feu, escollirem les més xules i les passarem a paper. Els que ja esteu practicant amb programes de tractament d'imatges, com el Gimp, podreu enviar fotos retocades, decorades,... Pujarem al blog moltes fotos i altres aniran a l'exposició.


Esperem que aquesta eixida siga agradable i enriquidora.

No oblideu de portar els diners de l'autobús i l'autorització firmada pel vostre pare o mare.

Ana

Plantilla creada por laeulalia basada en la harbor de blogger.